Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2014 12:52 - ИМАЛИ ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА ?
Автор: ivanbor Категория: Новини   
Прочетен: 3899 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 25.01.2015 21:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

imageИмали луксозни таксита в гр. Пловдив ? Сигурно този въпрос си го задават доста хора които редовно ползват услугите на жълтите коли. Отговора колкото и странно да звучи е : Да, има . 

  Таксиметровия превоз по дефиниция е ""обществен"" ,но би трябвало да е луксозен . За разлика от градските автобуси в които човек качвайки се плаща за превоз , в такситата би трябвало да плаща не за превоз , а за персонална услуга .Свръх предлагането обаче на този вид услуга на пазара и ниските критерии към шофьорите и колите докара до абсурдна ситуация в която луксозна услуга да се предлага в пъти под истинската и себестойност .При това положение ситуацията е патова: клиентите постоянно роптаят, че колите са мръсни и раздрънкани ,возят ги шофьори със съмнителни шофьорски навици и възможности ,а от другата страна са шофьорите които постоянно искат вдигане на цената на услугата . Но на този свят нещата стоят така : ""за да получиш ,трябва да дадеш"".

    Хората гледат с лошо око на всеки който се занимава с таксиметров превоз ,за тях всички ние сме ""бакшиши""- синоним на прости ,ограничени умствено, озлобени хора без всякаква хигиена ,обноски  и морал, гледащи да въртят  далавери на дребно /ако измамата от няколко стотинки въобще може да се нарече далавера/ Разбира се света е шарен и не всички са ""бакшиши"" има и таксиметрови шофьори.,т.е. хора които работят по правила ,хора които поддържат колите си, имат добро отношение към клиентите и наистина предлагат луксозна услуга на общоприета цена за този вид услуга .

Колата която виждате на снимката е най-ниския клас на Шевролет "Авео",въпреки това тя предлага завиден лукс :климатик, меко окачване което предполага комфортно пътуване ,мощна HI-FI стерео уредба, цифрова телевизия, интернет, филми, игри и много други забавления. Колата е оборудвана с 3 таблета от висок клас и монитор ,затъмнени стъкла за предпазване от силните слънчеви лъчи и приятно нощно осветление в купето и нещо ново което няма аналог в българските таксита - минибар.

Всеки които иска да се убеди в това може да посети саита: www. lukstaksi.alle.bg и да се  възползва от предлаганите  таксиметрови услуги.

 

 

 



Гласувай:
1




1. demonwind - Искам все пак да
26.10.2014 13:17
попитам - има ли в багажника огромна газова бутилка, която не позволява превоза на повече от един куфар? А иначе имаме много да гоним белгийските таксита (последни модели Мерцедес, БВМ и Фолксваген...
цитирай
2. ivanbor - отговор
26.10.2014 13:28
Да ,има - 2 + баскаса и въпреки това има място и за багаж
Но когато говорим за ''лукс'' се предполага ,че няма да товарим касетки с домати и пипер нито куфари със вехта покъщнина .Явно българите не правят разлика между
''кенеф'' и ''луксозна кола'' и това е най-дразнещото в случая.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivanbor
Категория: Новини
Прочетен: 11582
Постинги: 2
Коментари: 2
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930